samaya - vraag gebruik fotos tbv pr workshop

Hoi allemaal,

Bij deze zie je een door mij gemaakte selectie van 71 foto's waarvan ik me voor kan stellen dat ik ze een keertje voor de pr van mijn workshop zou willen gebruiken. Ik weet nog niet precies welke foto('s) op welk moment. Vandaar dat het er nog best veel zijn ;)

Voorbeelden van mogelijk gebruik:

op de website van Samaya, ter illustratie van deze teamworkshop

op mijn eigen website

in een post op mijn LinkedIn

in mijn nieuwsbrief

Ik zou bijv. ook een compilatie kunnen maken van allemaal kleine fotootjes, om te illustreren hoeveel verschillende blikken er zijn.

Jullie namen worden er niet bij vermeld.

Het is heel waardevol als ik mensen een sfeerimpressie van de workshop kan geven. Zo kunnen nog meer mensen van deze beleving genieten en tot zichzelf, elkaar en de natuur komen.

Het zou heel fijn zijn als je dit mee mogelijk wilt maken. Maar natuurlijk alleen als jij je er comfortabel bij voelt.

Ben jij de maker van een foto en wil je liever niet dat ik deze voor pr gebruik? Stuur svp uiterlijk op vr 3 maart een mailtje naar remkespijkers@gmail.com met daarin het betreffende fotonummer (de eerste 3 cijfers van de bestandsnaam), en ik zal jouw foto niet gebruiken.

Sta je op een foto en wil je liever niet dat ik deze voor pr gebruik? Stuur svp uiterlijk op vr 3 maart een mailtje naar remkespijkers@gmail.com met daarin het betreffende fotonummer (de eerste 3 cijfers van de bestandsnaam) en een uiterlijke omschrijving van jezelf op de foto. (Dit omdat ik jullie namen niet allemaal ken.) Ik zal deze foto dan niet gebruiken, of deze dusdanig bewerken dat jij er niet meer op staat. Of vind je het voldoende als ik jouw gezicht onherkenbaar maak? Fijn als je me jouw wensen laat weten, dan regel ik dat.

Vragen of opmerkingen?

Stuur gerust een mailtje naar remkespijkers@gmail.com

Je mag me ook appen als je dat gemakkelijker vindt: 06-12059382.

Graag je naam bij je bericht vermelden :)

 

Hartelijk bedankt alvast!

 

Remke