Portretten

Ruime ervaring in verschillende stijlen portretfotografie, zowel zakelijk als privé.

PORTRETTEN PRIVÉ (30% korting voor U-pas houders op het basistarief)

Een professioneel portret nodig voor je sollicitatie of LinkedIn? Of als bijzonder persoonlijk kado voor je ouders, je partner of jezelf?

Je bent van harte welkom (op afspraak) tussen 12:00 en 19:00 in mijn informele daglichtstudio, waar ik gebruik maak van mooi, zacht, flatteus, natuurlijk licht. Zie voorbeelden in mijn portfolio hiernaast. Je kunt kiezen uit verschillende tinten achtergronddoek (waaronder ook een uniek, zelfgeschilderd blauw-groen doek) die jouw uiterlijk en uitstraling ten goede komen. 

Maak je keuze uit 2 opties: snel of slow.

 • SNEL: voor wie weet wat ie wil en zelfverzekerd en van nature ontspannen is voor de camera.
 • Fotografie 20 min; totaal 30 min. 
 • Prijs: € 60 (€ 42 voor U-pas houders), incl. 1 portret 
 • Kies je extra foto's: € 10 per stuk.
 • Indien blijkt dat er toch meer tijd nodig is, is de meerprijs € 20 per 10 minuten.
 • Ik laat je tussendoor meekijken op de camera en je kiest aan het eind van de fotosessie welk(e) portret(ten) je wilt hebben.
 • Je ontvangt de foto('s) binnen 2 dagen. 

 • SLOW: portretten met veel tijd en aandacht. Meerdere achtergronden en outfits mogelijk.
 • Fotografie 60 min; totaal 90 min.
 • Prijs: € 150 (€ 105 voor U-pas houders), incl. 3 foto's
 • Kies je extra foto's: € 10 per stuk.
 • Je ontvangt de foto('s) binnen 2 dagen.
 • Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we je wensen en het doel dat je wilt bereiken met je foto. Ik denk met je mee en adviseer welke kleding, make-up, kapsel, houding en gezichtsuitdrukking het best aansluiten bij wie jij bent én bij het doel dat je wilt bereiken. Ik help je ontspannen op de foto te staan. We hebben tijd om meer diversiteit aan foto's te krijgen, zodat je ze voor verschillende doelen kunt gebruiken. Ik laat je tussendoor meekijken op de camera en je kiest aan het eind van de fotosessie welk(e) portret(ten) je wilt hebben.      

Interesse / afspraak maken? Stuur een mailtje naar info@remkespijkers.com. Je ontvangt dan uitgebreidere informatie.

Heb je een U-pas? Controleer eerst of deze nog geldig is. Neem hem mee naar de fotoshoot. Indien je geen U-pas bij je hebt, kan ik helaas geen korting verlenen en dien je het volledige bedrag ter plekke te voldoen.  

De fotostudio is gelegen op 5 minuten lopen van station Utrecht Vaartsche Rijn en het Ledig Erf en is goed bereikbaar per fiets, auto en bus. Adres volgt na afspraak. Bushalte en betaalde parkeergelegenheid voor de deur. De studio ligt op de 4e verdieping, er is helaas geen lift aanwezig.

PORTRETTEN ZAKELIJK

Een serie van uw medewerkers nodig voor bijv. uw nieuwe website? Aansluitend bij wat u met uw bedrijf uit wilt stralen, met de layouteisen van uw website of drukwerk, en desgewenst herhaalbaar in de toekomst wanneer er nieuwe medewerkers zijn? Neem gerust contact op.

Ook unieke portretten op verschillende locaties in en bij uw bedrijf of instelling zijn mogelijk. Hierbij kan ik - afgestemd op uw wensen en smaak - werken met bestaand, natuurlijk licht en / of flitslicht. 

Zakelijke portretten op locatie kan ik verzorgen vanaf € 10 per portret en € 240 voorbereidings- en voorrijkosten per dag. Deze bedragen zijn ex. 21% btw. Neemt u svp contact op voor een offerte op maat.