Portretten

Ruime ervaring in verschillende stijlen portretfotografie, zowel zakelijk als privé.

PORTRETTEN PRIVÉ (30% korting voor U-pas houders op het basistarief)

Een professioneel portret nodig voor je sollicitatie of LinkedIn? Of als bijzonder persoonlijk kado voor je ouders, je partner of jezelf?

Je bent van harte welkom (op afspraak) tussen 12:00 en 19:00 in mijn informele daglichtstudio, waar ik gebruik maak van mooi, zacht, flatteus, natuurlijk licht. Je kunt kiezen uit verschillende tinten achtergronddoek: mooie kleurschakeringen die jouw uiterlijk en uitstraling ten goede komen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor zwart, grijs of wit. Wil je echt iets unieks? Kies dan voor het 'Royal blauw-groene' doek dat door mijzelf geschilderd is, zie voorbeeld in mijn portfolio. Houd er rekening mee dat je maximaal van hoofd t/m middel in beeld bent. Het maakt dus niet uit wat voor broek of schoenen je draagt. Ik richt me vooral op individuele portretten. Wil je een portret met 2 of 3 personen? Stuur gerust een mailtje.

Maak je keuze uit 2 opties: snel of slow.

  • Snel: voor wie precies weet wat ie wil. Je hebt al de juiste kleding aan en hebt geen behoefte aan kledingadvies. Je bent van nature ontspannen en zelfverzekerd voor de camera. Je wilt een representatief portret met professionele én persoonlijke uitstraling. We kiezen een achtergrond die het best bij je past en gaan direct aan de slag. Ik laat je tussendoor meekijken op de camera en je kiest aan het eind van de fotosessie welk(e) portret(ten) je wilt hebben. 30 min / € 60 (€ 42 voor U-pas houders), incl. 1 portret en basisafwerking. Extra foto's: € 10. Betaling geschiedt ter plekke: contant of via internetbankieren. Ik werk de door jou gekozen foto's af en deze ontvang je binnen 2 dagen via email of WeTransfer. 
  • Slow: een portret met veel tijd en aandacht. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we je wensen en het doel dat je wilt bereiken met je foto. Neem voor deze fotosessie 3 setjes kleding mee (geen drukke prints, want die leiden af van je gezicht) en eventueel verschillende sieraden / sjaaltjes / stropdassen etc. Make-up: heb je een vette / glimmende huid? Een subtiel aangebrachte matte poeder kan helpen, neem dit eventueel mee. Ik denk met je mee en adviseer welke kleding, make-up, kapsel, houding en gezichtsuitdrukking het best aansluiten bij wie jij bent én bij het doel dat je wilt bereiken. Ik help je je op je gemak te voelen en ontspannen op de foto te staan. We kunnen meerdere achtergronden gebruiken om meer diversiteit aan foto's te krijgen, zodat je ze voor verschillende doelen kunt gebruiken. Ik laat je tussendoor meekijken op de camera en je kiest aan het eind van de fotosessie welk(e) portret(ten) je wilt hebben. 1 à 1,5 uur / € 150 (€ 105 voor U-pas houders), incl. 1 foto en basisafwerking. Extra foto's: € 10. Betaling geschiedt ter plekke: contant of via internetbankieren. Ik werk de door jou gekozen foto's af en deze ontvang je binnen 2 dagen via email of WeTransfer. 

Afspraak maken of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@remkespijkers.com, met daarin wat voor foto's je wilt laten maken en je 06-nummer. Ik neem dan snel contact met je op.

Heb je een U-pas? Stuur met je aanmeldingsmail een foto van de voor- en achterzijde van je U-pas mee om gebruik te kunnen maken van de korting.

De fotostudio is gelegen op 5 minuten lopen van station Utrecht Vaartsche Rijn en het Ledig Erf en is goed bereikbaar per fiets, auto en bus. Adres volgt na afspraak. Bushalte en betaalde parkeergelegenheid voor de deur. De studio ligt op de 4e verdieping, er is helaas geen lift aanwezig.

PORTRETTEN ZAKELIJK

Na een goede voorbespreking kom ik bij u langs op locatie, zodat efficiënt een uitgebreide serie van uw medewerkers gemaakt kan worden voor bijv. uw nieuwe website, rekening houdend met wat u met uw bedrijf uit wilt stralen, met de layouteisen van uw website of drukwerk, en desgewenst herhaalbaar in de toekomst wanneer er nieuwe medewerkers zijn.

Ook unieke portretten op verschillende locaties in en bij uw bedrijf of instelling zijn mogelijk. Hierbij kan ik - afgestemd op uw wensen en smaak - werken met bestaand, natuurlijk licht en / of flitslicht. 

Zakelijke portretten op locatie kan ik verzorgen vanaf € 10 per portret en € 240 voorbereidings- en voorrijkosten per dag. Deze bedragen zijn ex. 21% btw. Neemt u svp contact op voor een offerte op maat.