Landscapes

Zowel landschappen dichtbij huis als verder weg inspireren mij. Landschappen groots en wijds, of juist miniatuur... Puur en oer, of door de mens aangeraakt. Het landschap zelf kan het onderwerp zijn, of juist de interactie met de mens. Wat doet natuur met mensen? Wat doen mensen met natuur?

Ik maak realistische landschappen - met vaak een absurdistische sfeer - en ook schilderachtige, abstracte beelden, waarbij ik mijn camera als kwast gebruik.

De beelden worden niet 'gephotoshopt'. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig is. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. 

Mijn werk was o.a. te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en in Museum De Fundatie in Zwolle. Vind je het leuk op de hoogte te worden gehouden van exposities? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dit kan via de pagina 'Contact'.

Een landschap in je interieur kan ruimte scheppen, rust en inspiratie geven. Het creëert interactie tussen mensen; nieuwe contacten en ideeën ontstaan.

Formaat en materialen kunnen worden afgestemd op jouw interieur. Neem gerust vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.