Close

Zowel landschappen dichtbij huis als verder weg inspireren mij. Landschappen groots en wijds, of juist miniatuur... Door het kleine groot af te beelden, schept het verwondering en inspiratie.

De beelden worden niet 'gephotoshopt'. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig is. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. 

Mijn werk was o.a. te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en in Museum De Fundatie in Zwolle. Vind je het leuk op de hoogte te worden gehouden van exposities? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dit kan via de pagina 'Contact'.

Een landschap in je interieur kan ruimte scheppen, rust en inspiratie geven. Het creëert interactie tussen mensen; nieuwe contacten en ideeën ontstaan.

Formaat en materialen kunnen worden afgestemd op de ruimte waarin het werk wordt getoond. Te denken valt aan kunst aan de muur, maar een foto kan bijvoorbeeld ook als wandvullende muurbekleding uitgevoerd worden. Neem gerust vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.