Close

Zowel landschappen dichtbij huis als verder weg inspireren mij. Landschappen groots en wijds, of juist miniatuur... Door het kleine groot af te beelden, schept het verwondering en inspiratie.

De beelden worden niet 'gephotoshopt'. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig is. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. 

Mijn werk was o.a. te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en in Museum De Fundatie in Zwolle. 

Kunst in je interieur kan ruimte scheppen en rust en inspiratie geven. Het creëert interactie tussen mensen; nieuwe contacten en ideeën ontstaan.

De werken zijn te koop, de meeste in beperkte oplage. Formaat en materialen worden in overleg afgestemd op jouw interieur. 

Voorbeelden van prijzen en uitvoeringen:

De basis is een hoogwaardige fotoprint, geplakt op een duurzame dibondplaat, incl. aluminium ophangsysteem aan de achterzijde waardoor het werk 'zwevend' aan de wand hangt. Voor de print kunnen verschillende papiersoorten worden gekozen of er kan gekozen worden voor verschillende beschermende afwerkingen (folie of acrylaat). Het werk wordt uitgevoerd in museumkwaliteit. De inkten blijven minstens 80 jaar kleurecht (mits het werk niet in de volle zon hangt).

110 x 73       

met beschermende folie of print op fine art papier: € 745  

met ontspiegelde of glans acrylaat: € 865

135 x 90       

met beschermende folie of print op fine art papier: € 995

met ontspiegelde of glans acrylaat: € 1145