Animals

Portretten van dieren

Na 4 uur wachten, mijn wijsvinger continu bij de ontspanknop om het moment niet te missen, verscheen het piepjonge pimpelmeesje in de opening van het nestkastje. 10 seconden bleef het zitten en vloog toen voor het eerst de wereld in.

De beelden worden niet 'gephotoshopt'. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig was. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. Wat je ziet komt zo uit de camera - op een basale afwerking van 'doordrukken' (delen donkerder maken) en 'tegenhouden' (delen lichter maken) na (wat in de analoge fotografie in de doka gebeurt). 

Mijn werk was o.a. te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en in Museum De Fundatie in Zwolle. 

Kunst in je interieur kan ruimte scheppen en rust en inspiratie geven. Het creëert interactie tussen mensen; nieuwe contacten en ideeën ontstaan.

De werken zijn te koop, de meeste in beperkte oplage. Formaat en materialen worden in overleg afgestemd op jouw interieur. 

Voorbeelden van prijzen en uitvoeringen:

De basis is een hoogwaardige fotoprint, geplakt op een duurzame dibondplaat, incl. aluminium ophangsysteem aan de achterzijde waardoor het werk 'zwevend' aan de wand hangt. Voor de print kunnen verschillende papiersoorten worden gekozen of er kan gekozen worden voor verschillende beschermende afwerkingen (folie of acrylaat). Het werk wordt uitgevoerd in museumkwaliteit. De inkten blijven minstens 80 jaar kleurecht (mits het werk niet in de volle zon hangt).

110 x 73       

met beschermende folie of print op fine art papier: € 745  

met ontspiegelde of glans acrylaat: € 865

135 x 90       

met beschermende folie of print op fine art papier: € 995

met ontspiegelde of glans acrylaat: € 1145