Animals

Portretten van dieren

Na 4 uur wachten, mijn wijsvinger continu bij de ontspanknop om het moment niet te missen, verscheen het piepjonge pimpelmeesje in de opening van het nestkastje. 10 seconden bleef het zitten en vloog toen voor het eerst de wereld in.

De beelden worden niet 'gephotoshopt'. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig was. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. Wat je ziet komt zo uit de camera - op een basale afwerking van 'doordrukken' (delen donkerder maken) en 'tegenhouden' (delen lichter maken) na (wat in de analoge fotografie in de doka gebeurt). 

Mijn werk was o.a. te zien in het Gemeentemuseum Den Haag en in Museum De Fundatie in Zwolle. Vind je het leuk op de hoogte te worden gehouden van exposities? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dit kan via de pagina 'Contact'.

Kunst in je interieur kan ruimte scheppen, rust en inspiratie geven. Het creëert interactie tussen mensen; nieuwe contacten en ideeën ontstaan.

Formaat en afwerking kunnen worden afgestemd op jouw interieur. Neem gerust vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.